Teknik förgyller vardagen

Teknik är kul o man kan  nästan aldrig få för mycket av den. Den enda platsen vi kan ha tv:n på i vardagsrummet är på väggen bredvid skorstenen och då måste man vinkla ut tvn för att kunna se bilden normalt. Så vi köpte en väggupphängning som löser detta åt oss när man sätter på tvn. Den reagerar på tvns fjärrkontroll och vinklar ut sig till en förinställd vinkel när tvn sätts på. Väggupphängningen heter LAVA mMotion Swing S och folket på Lava har en hel del olika motordrivna upphängningar, värt att kolla in om man behöver en liten speciallösning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: