Parrot Flower Power

Våra växter inomhus har mått sådär sedan de flyttade in i renoveringsprojektet (damm, för kallt, för varmt, för mörkt, för soligt, glömt att vattna, vattnat för mycket). Vi har därför bestämt oss för att testa Parrot Flower Power.

bild (1)

I teorin ska denna lilla grenliknande plastmanick hjälpa oss att veta om blommorna behöver mer ljus, vatten och gödning. Vi har två testobjekt – en sophora och en palm. Via en app får vi reda på växternas dagsform – hittills att de är törstiga och behöver mer soljus. Fungerar tydligen även utomhus och man kan välja mellan 7000 vanliga växter. Klockrent! Nästa steg får bli automatisk bevattning 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: