IKEA-mardröm

Vi har byggt några byråer som skall stå på ovanvåningen och husera våra kläder och liknande. Vi köpte fyra st TARVA från IKEA som vi modifierade lite. Vi kapade av benen på dem och delar av översta skivan för att vi skulle kunna sätta dem brevid varandra. Sen var det bara till att börja måla. Vi hade byrådelar som låg på tork i halva huset.

IMG_4275

För att kunna flytta på byråerna och komma åt det som är bakom dem satte vi hjul på dem. Detta är delar av skruvarna som användes.

2014-04-16 16.32.34

 

2014-04-22 23.33.00

Annonser

3 Comments on “IKEA-mardröm

  1. Hej!

    Din blogg har blivit nominerad till Årets Byggblogg 2014! Årets Byggblogg är en utmärkelse instiftad för hemmasnickare som bloggar om sina renoveringsprojekt. Bakom utmärkelsen står byggvaruhuset BAUHAUS som för andra året i rad har tävlingen där vinnaren belönas med ett renoveringsbidrag på 25 000 kronor. Hör gärna av dig till mig så snart som möjligt om du vill vara med i tävlingen. På http://www.bauhaus.se/byggblogg kan du läsa mer – och självklart kan du även nominera din blogg där. Hoppas vi hörs!

    Med vänliga hälsningar,
    Tilde BAUHAUS.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: