Holy wafer!

 

Igår och idag har det byggts på ett skåp till glas och porslin i köket. Vi ville ha ett skåp som var lika djupt som skorstenen går ut från väggen, dvs 20cm djupt. Tyvärr fanns inte detta hos IKEA så vi fick lov att ta fram cirkelsågen. Vi kapade bort halva djupet på skåpsdelarna. därefter använde vi de avsågade delarna som borrmall och borrade hål för uppfästning och hyllor i de kvarvarande delarna.

Det var ganska knixigt att få upp skåpen på väggen då borrhålen för infästningarna hamnade i fogarna mellan tegelstenarna eller i en dålig tegelsten. Men till slut så fick vi upp stommen.

2014-03-26 21.15.43Även dessa luckorna kommer från Superfront i mönstret Blocks, likt Piet Mondrians konstverk. Handtagen som är Holy wafers är bara ditsatta temporärt, vi får testa oss fram till en rolig sättning. Det skall sitta täcksidor runt skåpet men de kommer först om några veckor. Ser det ut som om skåpet hänger snett? Det gör det inte, det är golvet som lutar. Väldigt praktiskt för man vet alltid vart tappade saker rullar.

2014-03-26 22.30.23

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: