I huset just nu

2014-01-29 21.54.45

Det har varit flera dagar av el och vvs-dragning i huset. Idag ger vi oss på innertaket i köket, sen blir det montering av kök. Väggarna har torkat mycket nu så nu är det mycket ljusare inomhus och inte längre som att gå in i en ångbastu när man kommer utifrån.

2014-01-29 21.54.45

2014-01-30 23.47.19Här skall den nya kaminen installeras. Vi trodde att den skulle komma på plats igår men vi hade tydligen skrivit fel i almanackan så de kommer inte och installerar förrän nästa fredag. Så nu kliar det i pyromantarmen. Får nog gå ut o elda något i trädgården så länge. Kaminen är en Morsö 6148 som vi hittade till ett riktigt bra pris på Station Nord uppe i Billesholm. Golvet under eldplåten var sjukt ojämnt så det fick vi hyvla till så att plåten ligger någorlunda jämnt. Golvsliparen får hyfsa till det sista när det är dags för slipning av golven.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: