Väggarbete pågår

Under veckan har det nya köket fått nya väggar. Ett jobb vi inte är så sugna på att ta tag i själv är omputsning av väggarna. Därför har vi haft murare på plats under veckan och de beräknas hålla på även under veckan som kommer. Fint blir det!

IMG_4024[1]

I tisdags sattes eldosorna fast, vi hade spårat för dem tidigare,  och större tegelstenar som fattades sattes på plats. Större hål täpptes också igen. En av väggventilerna satt för högt upp så den flyttades ner. Kökets två fönster sitter på olika höjd jämfört med övriga fönster så därför har några rader tegelstenar tagits bort/lagts till för att de ska passa när vi byter fönster senare i vår.

IMG_4035[1]

Dag två nätades alla vägar i köket och ett lager grovputs lades på. I hörnet syns källarluckan vars placering inte är så där alldeles praktisk. Direkt innanför dörren (flytta dörrmatta och skor varje gång man ska ner i källaren) och direkt nedanför trappan upp till sovrummet (härligt nu kan jag trilla två våningar i ett svep). Den får vi nog flytta på innan golvet fixas till.

2014-01-15 22.32.57

IMG_4036[1]

Sedan lades finputsen på. De använder inga riktbärdor utan putsar på fri hand. På fredag kväll var hela köket putsat och det ser fint ut! Nästa vecka är det samma procedur med vardagsrummet. Där har de redan hunnit näta så vi räknar med att de är klara i slutet av veckan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: