Inflyttade

Huset och vi fick vila under jul och nyår och vi ägnade oss istället åt att äta julmat och tömma lägenheten. Så lite som möjligt flyttades över till huset eftersom vi kommer att påbörja renoveringen av bottenplanet (kök och vardagsrum) inom kort. Trots detta är det nu ganska så fullt av saker och kartonger i huset. Mystiskt.

Moving-Miscue-China-motorcycle-cargo-stacked

Flytten gick fint – vi kunde ta det mesta på flakmoppen.

Mystiskt är också att nästan hälften av råsponten som skulle ha använts i sovrummet är kvar när arbetet är avslutat. Råsponten köptes hos PoG Woody Bygghandel i Sjöbo och var så fin att det i stort sett inte var något svinn alls. Superduper för det som blev över kan vi använda till taket på nedervåningen. Bra service också så PoG i Sjöbo kan vi verkligen rekommendera!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: