På fast mark

Det har nu gått 8 arbetshelger sedan vi fick nycklarna till huset. På denna tid har vi rivit taket, lagt om taket, rivit ut allt på övervåningen (väggar, tak, golv), dragit ny el och vvs, isolerat och nu har vi nått ännu ett etappmål – vi har ett nytt stadigt golv att stå på!

sov1

Första plankorna – 35 mm grangolv. Första plankan gick lätt men sen… Alla plankorna hade slagit sig på alla möjliga håll så det var kämpigt att få dem på plats. Minst fyra personer per planka under en hel helg…Vad lär vi oss av detta? Innan golv läggs ska man lägga planken i spänn medan de torkar inomhus.

sov2

Nåväl efter en hel del svärande är golvet i alla fall på plats och det är skönt att äntligen ha något fast att stå på efter alla veckor balanserandes på lösa plankor och jord/grus/tegelstenar/skärvor. Nu är golvet täckt i väntan på behandling.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: