Vintern kommer

Slutet av november och även i Skåne har temperaturerna närmat sig 0-strecket. Fyra veckor kvar till jul och inflyttning.  För att inte behöva sova med fleeceoverall har vi som tidigare berättat isolerat sovrummet.

Plasten var som sagt något bökig att få upp, långa längder av plast i ett väldigt litet utrymme. Inte helt smidigt och säkert avsevärt lättare på lodräta väggar utan takbjälkar. Efter att isolering och plast satts upp så påbörjades projektet tejpning av alla skarvar. Det tog sin lilla tid! Tejpa, tejpa, tejpa..

bild 1

Så förutom takpapp, råspont, spånskiva, isolering 1 och plast ska nu alltså även tejpen se till att vi inte blir blöta eller fryser i vinter.

???????

Nästa steg blir el och värme som läggas på plats och sedan återstår ännu ett lager isolering och målad råspont innan vi har hela väggar/tak. Men sista lagret av isolering och råsponten får vänta tills golvet är på plats.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: