Gröna rummet

Till det lilla huset hör som sagt en något större trädgård. Vad vi fått veta från de förra ägarna så anlades rabatter och odlingar av två entusiastiska herrar för ca 20 år sedan. Troligtvis har inget gjorts sedan dess och trädgården med de två fina, mer än 6 meter höga, äppelträden är på vissa ställen vildvuxen.

Trädgården är inte prio ett på listan just nu men snälla föräldrar har erbjudit sig att göra en första röjning. Sedan vi tog över huset har de klippt in den vildvuxna måbärshäcken, putsat på schersminen, glesat ut ett av äppelträden och röjt bland alla vissnade blomsterrabatter. De har också lyckats plocka ner 8 stora lådor med äpplen.

I vinter får vi leta inspiration – kanske något i den här stilen. Eller är det för ambitiöst?

Gardens-of-Marqueyssac-Perigord-11

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: