Nedräkningen har börjat

Lägenheten vi bor i är såld och om fyra veckor får vi nycklarna till huset. Vi kommer troligtvis inte att flytta in förrän till jul och har tänkt hinna med en del renovering innan dess. Förhoppningsvis har vi ett nyt tak och ett sovrum när vi flyttar in. Om inte får vi campa i trädgården, det får ta den tid det tar!

Vi har en ganska klar bild av hur det kommer att se ut när det är färdigt men bilden kommer troligtvis justeras när verkligheten slår till. Vi har ju inte järnkoll på hur det ser ut när vi tar bort platsgolven, taket, väggbeklädnande mm. Vissa delar av huset har vi inte ens sett eftersom säljarna har bokhyllor och möbler överallt. Så det blir spännande! Lite som ett Kinderägg – kan vara något kul att bygga ihop eller en färdig gubbe.

kinder

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: